понеділок, 14 листопада 2011 р.

"Неробочі" робочі п'ятниці:) (ФОТО)

Як ви уже знаєте, робота в мене класна, колектив веселий, а п'ятниця в SuperDot-і якось вже так склалось часто прикольно і неформально завершує робочий тиждень. Буде аж ніяк не зайвим поділитись фотографіями, особливо через те, що більшість із них дуже кумедні, самі побачите:)).

От наприклад, однієї  з п'ятниць я готувалась до презентації нашої культури на всім відомому Global Village в шопінг-центрі Delta City, і з самого ранку притарабанила в офіс 2 торби, набиті сувенірами, буклетами, прапорами, стрічками і нашими цукерками (до слова, половину з того мені забезпечило рідне посольство тут, у Сербії, за що їм велике спасибі). 

Углєша (шеф мій) запопонував роздрукувати на хорошому принтері якісь гарні фото про Україну, Нешке допоміг зробити красивий напис на прапорі (довелось, бо на попередньому Глобал Віледжі діти його трохи поплямили акварельною фарбою, яку навіть ванішом не візьмеш). Я тим часом пройшлась по всіх кабінетах і кожному зав'язала на зап'ясті у вигляді браслета жовту і синю стрічки – маленький подарунок на пам'ять про Україну.
А далі, коли народ захотів подивитись на українські сувеніри і приміряти декотрі з них, уже пішла в рух фотокамера і з'явилась ціла купа прикольних знимок).

Ну, і чим Невена не українка?)
Шеф захотів приміряти всю символіку одночасно:)


А цієї п'ятниці ми варили одну з традиційних сербських страв пасуль. То такий, як я його ідентифікувала, гострий суп-пюре з бобів та свинячої ноги з морквою, який вариться на власному жирі. Смачна вийшла страва, от тільки досить жирна і важка для шлунку, мабуть тому з нею з'їдаєш як мінімум 3 великі скибки запашного м'якенького сербського хліба). Добре смакує з пивом;)).
Пасуль
Отакою тарілочкою страви можна добряче наїстися:)

А оце було хоч і в четвер, але не менш пам'ятно: колективне поїдання трьох півметрових у діаметрі піц - так відзначили мою і ще 2-х дівчат перші зарплати;))


До нових п'ятниць;)!

Немає коментарів:

Дописати коментар