четвер, 17 листопада 2011 р.

Moo-shema – завдання мого стажування

Пора уже написати пост не лише про своє нове місце роботи в компанії SuperDot, а й про задачі, які виконую і ЩО тут власне роблю, тим паче, що зараз трохи є часу для блогу).

Перші дні в компанії я знайомилась з продуктом, над яким працюватиму протягом цілого стажування і створювала міні-проект благодійної фундації для однієї компанії.
Отож, моїм завданням є робота над Moo-shema новим творінням компанії, яке вони хочуть випустити на ринок для широкого вжитку. Виглядає воно ось так, як на малюнку, і називається Moo-shema ("мушема"):
Moo-shema called "Zunge zaigen"
Moo-shema – це оригінальна настільна скатертина спеціального авторського дизайну, виготовлена з високоякісного матеріалу. Головне призначення мушеми відразу було позбавлене тривіальної долі скатертин – просто служити накриттям для столу. А все тому, що придумали мушему SuperDot-івські дизайнери якраз напередодні новорічно-різдвяних свят, коли настав час подумати про креативні подарунки для друзів компанії. І замість традиційних блокнотів/сувенірів чи інших банальних подарунків вирішили створити отакі-от прикольні екземплярчики:)).
"Zunge zaigen"

Кожна мушема унікальна і не схожа на іншу, має власного автора, історію і призначення і спеціальну коробочку для зберігання:). І найцінніше те, що легко і швидко можна підібрати ту модель, яка найкраще підходить під характер, настрій, хобі, вподобання чи інтер’єр когось із друзів. А ще варто застосовувати її не лише як скатертину на кухонний, обідній, робочий стіл, чи столик на дачі або терасі, а й, скажімо, як покривало для пікніка, елемент інтер’єру кімнати, для дизайну тематичної вечірки або ж, як хтось пропонував, навіть для декору стіни).
Матеріал мушеми (щоб ви мали уявлення, яке воно вживу) дещо нагадує нашу церату, однак з тією різницею, що він набагато якісніший і малюнок не так легко стирається при користуванні і чищенні. І з тим же скатертина досить м’яка, добре лягає на квадратні і круглі столи.

Сама ідея продажу мушеми для широкого загалу з’явилась пізніше, коли цими нестандартними і цікавими подарунками зацікавились друзі друзів, знайомі і все більше людей. Далі для продакшину відібрали 9 кращих видів, створили тимчасовий веб-сайт (зараз він підлягає реконструкції), групу у Фейсбуці, ну а далі уже моєю задачею є знайти місця продажу, придумати способи просування, інформування, зацікавлення і так далі).
Мушеми я встигла дуже полюбити, і вагаюсь, котру саме привезти додому)).
Ось фото всіх видів мушем, вони розкажуть більше, ніж я отут описую:)
"Mad Hatter Tea Party"
"Whoo"
"Sweet tooth"
"Naked skill"
"Wise advice"
"Stupidity"
"Self-setting table"

2 коментарі:

  1. Ліль, та тобі не треба вибирати, яку скатертиину привезти додому - вони тобі в подарунок мають дати по екземпляру кожної!;)) і нам по одній)))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Маєш рацію, Христю:)
    Втім, тут мене спиняє бмеження ваги в аерпорту до 23 кіло. Я уже переживаю, щ й без мушеми не вкладусь в ліміт...)

    ВідповістиВидалити